Inspiratie sessie Zuid: Week van de RI&E

Wanneer

Dinsdag 12 Juni: 13:00 – 15:45

Locatie Zuid:

Het Coachhuis Gouda
Adres: Zuidelijk Halfrond 1, 2801 DD Gouda

Aanmelden

Meldt je aan via mailto:info@copla.nl o.v.v. ‘Week van de RI&E 2018’ en wij nemen contact met je op.
Kun je niet op 1 van deze dagen, maar ben je wel geïnteresseerd in het onderwerp, bel of mail met onze veiligheidscoach Rick van der Heide.
Telefoon 0341-430848
of mail naar: rick@copla.nl

Programma Inspiratiesessie

De RI&E als onderdeel van zakelijk succes.
Huidige Situatie: Helaas komt het veelvuldig voor dat er plannen zijn die niet of nauwelijks worden uitgevoerd en beleid geschreven is dat niet op de werkvloer leidt tot bijvoorbeeld een lagere werkdruk of nauwelijks pesten. Wil je deze plannen en beleid weer tot een zakelijk succes maken dienen er efficiënte plannen en beleid ontwikkeld te worden. Vaak wordt vanuit het huidige denkwijze de plannen en beleid aangepast en blijft het effect hetzelfde: inefficiënte plannen en beleid.Gewenste situatie:
Als de gewenste situatie is dat de RI&E een onderdeel is in het zakelijk succes dan zijn er vanuit de RI&E plannen gemaakt en beleid geschreven/aangepast. Deze efficiënte plannen en dit efficiënte beleid leidt dan tot een lagere kans op arbeidsgerelateerd ziekte verzuim en kleine kans op onveilige situaties op de werkvloer.Van huidige naar gewenste situatie:
Wil je uit deze denkwijze stappen en willen we als mensen out-of-the box leren denken maar is dit voor velen een lastig pad. Copla Coaching heeft hiervoor een methode ontwikkeld om dit denken mogelijk te maken door de “Cirkel rond te maken”. Kom naar de gratis inspiratiesessie en ervaar hoe het out-of-the-box denken wel tot de mogelijkheden behoort en ervaar wat het oplevert.

Start Tijd

13:00

dinsdag, juni 12, 2018

Eind Tijd

16:00

dinsdag, juni 12, 2018

Adres

Het Coachhuis: Zuidelijk Halfrond 1, 2801 DD Gouda

Stel hier je vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *